polisen beslagtog ca 424 kilo lustgas patroner

Belemturk News Center-Gent polisen under en sökning av en minibuss förra veckan grep 424 kilo Lustgas Patroner (Lachgaz), vars användning har nyligen visat en dec ökning, särskilt bland ungdomar.

Lokalpolisen i Gent märkte att under en rutinpatrull klockan 20.30 i lördags flyttades något från en skåpbil till ett annat fordon på Windmolenstraat i hamnområdet. Under sökandet efter den misstänkte grep polisen totalt cirka 424 kilo Lustgas Patroner, inklusive 68 tomma och 189 fulla.

Polisen har fängslat en 31-årig holländsk bilförare, en 22 – årig annan bilförare från Gent och en 22-årig holländare som bor i staden Gent.

Beställ billig lustgas patroner i Stockholm med expressleverans här
Gzelly
Gzelly Express

Måndagen den 1 februari 2021 släpptes tre misstänkta som fördes inför den utredande domaren i Gent på villkorlig frigivning.

Var används Lustgas Patroner?

Gasen som kallas “Lustgas Patroner” är kväveoxid, som är en färglös, icke brandfarlig, något söt och doftande gas vid rumstemperatur. Det används ofta som bedövningsmedel och smärtstillande medel i kirurgi och tandvård. Det är också en gas som används i bilspel och i livsmedelsindustrin.

Beställ Lustgas Tuber i Stockholm
Köp och beställ lustgas patroner här
Beställ lustgas patroner online här

Det används inom livsmedelssektorn, särskilt som livsmedelstillsats, även som drivgas för att bilda vispad grädde, skum, igen, det används för ändamål som att förhindra bildandet av bakterier när du packar snacks som potatischips.

Vad är skadorna?

Lustgas Patroner som används under lång tid stör andningen, vilket påverkar lufttillförseln till lungorna, vilket måste göras och kan orsaka skador på hjärnan. Detta kan i sin tur leda till koma.

Bland skadorna på Lustgas Patroner kan dåsighet, trötthet, yrsel och huvudvärk i armar och ben förekomma. Dessutom, eftersom B12 påverkar vitaminreserver, kan det orsaka brist och orsaka neurologiska problem som förvirring.

Köp lustgas patroner i Stockholm billigt
Beställ lustgas patroner med hemleverans
Köp lustgas tuber patroner i Stockholm
Köpa Lustgas Patroner i Stockholm billigt

Det har en koppling till en ökad risk för cancer hos kvinnor, eftersom lever, njurar och till och med hjärnan kan skadas. Även med långvarig användning kan megaloblastisk anemi utvecklas på grund av brist på blodkroppar i benmärgen.

Även om Lustgas Patroner (kväveoxid) anses vara säker eftersom den är under kontroll av en läkare för vissa medicinska ändamål, kan dess biverkningar inte ignoreras. Av denna anledning bör det inte prövas för fritidsbruk och fordonet ska ALDRIG användas vid användning. Med tanke på Lustgas Patronerens skada är det känt att det inte ska användas för underhållning, för personer som kan tänka normalt.

Det ska inte användas till personer med astma eller andra andningssjukdomar, personer med högt blodtryck och gravida kvinnor eftersom det orsakar olika problem.